Hírek 

Pályázati lehetőségek

JAWS és MAGic szoftverfrissítések adományozása

Betüméret:

A mai napon megjelent az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány pályázati felhívása látássérült magánszemélyek részére

Ezúton értesítjük ügyfeleinket, hogy alapítványunk szoftverfrissítés-adományozási pályázatot hirdet vak és gyengénlátó magánszemélyek számára. A pályázat keretében a JAWS képernyőolvasó program bármely korábbi változatáról a 17.0 Professional verzióra történő frissítésére, valamint a MAGic képernyőnagyító bármely korábbi változatáról a 13.0 beszédtámogatású, Professional verzióra történő frissítésére lehet pályázni.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. július 17. A pályázati adatlap online felületen kitöltve vagy postai úton is eljuttatható hozzánk. A két benyújtási mód közül a lehetőségeik, illetve tetszésük szerintit válasszák!

Ez alkalommal új licencekre nem lehet pályázatot benyújtani, kizárólag a licencfrissítéseket tudjuk támogatni! Ezúttal azokat a JAWS vagy MAGic felhasználókat bíztatjuk pályázásra, akik a tavalyi évben nem nyújtottak be pályázatot szoftverfrissítésre. Fontos információ, hogy a JAWS 17.0 és a MAGic 13.0 program már a Windows 10 operációs rendszert is támogatja.

Honlapunk http://www.infoalap.hu/palyazatok/ aloldaláról letölthető a pályázati adatlap postai beküldéshez, a pályázati útmutató, valamint egy kisokos is, amely kérdés-felelet formában tartalmazza a pályázattal kapcsolatos legfontosabb információkat. Kérjük, alaposan olvassák el a honlapunkon megjelenő pályázati anyagokat!

Mindenkinek sikeres részvételt kívánunk a pályázaton!

Budapest, 2016. június 30.

„Informatika a látássérültekért” Alapítvány

Az alábbi dokumentumok letölthetőek:

Pályázati kisokos 2016 július

Pályázati adatlap FS-2016 postai beküldéshez

Pályázati útmutató

Ingyenes tanfolyam

Betüméret:

Aranykezek Egyesület felhívása

Irodai masszőr, frissítő-kondicionáló masszőr térítésmentes képzésünkre 60 fő jelentkezését várjuk!

A jelentkezés feltétele:

  • szociálisan hátrányos helyzetű fiatal (rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesül) vagy
  • sérült (látássérült, hallás sérült, mozgáskorlátozott)
  • egészségügyi alkalmasság
  • 8 általános iskolai végzettség
  • motivációs levél

A jelentkezés ideje: 2014. január 10.-ig

Jelentkezés módja: info.aranykezek@gmail.com vagy telefonon 14 óra után 06-20-269-6338.

A képzés tartalmaz tanfolyamonként:

  • 40 óra otthoni tanulásra kiadott elméleti tananyagot
  • 30 óra gyakorlati felkészülést (6x5 óra)
  • 20 óra rutinszerzési gyakorlat külső helyszínen (10x2 óra)

 (Más, támogatott képzéseken való részvétel nem kizáró ok a jelentkezésre! A vizsgázott képzésben résztvevő a munkaügyi központ által, felnőttképzési nyilvántartási számmal ellátott Tanúsítványt kap, mely önálló munkavégzésre teszi alkalmassá.)

Üdvözlettel:

Aranykezek Egészségnevelő Közhasznú Egyesület Elnöksége

Tel.: /52/ 890-475, 0620-913-2533,

3. Szociális üdülési pályázat fogyatékossággal élő pályázók számára

Betüméret:

Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött fogyatékossággal élő személyek, akik fogyatékossági támogatásban és/vagy vakok személyi járadékában és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesülnek a pályázat benyújtásakor, és havi teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a nettó 150.000,- Ft-ot.

A pályázat keretében egy adatlapon egy fő pályázhat.

A támogatás elnyerése esetén a pályázók 5.000,- Ft/fő önerő befizetésével, míg a kísérők 2.500,- Ft/fő önerő befizetésével, az Erzsébet Kártya segítségével vehetik igénybe a támogatást.

Beadási határidő:

  • 2014.01.02. - 2014.02.28.


Bővebb információ az alábbi linken olvasható:

Az Infoalap adományozási pályázatokat hirdet

Betüméret:

Az Infoalap adományozási pályázatokat hirdet

Az „Informatika a látássérültekért” Alapítvány – hagyományaihoz és célkitűzéseihez híven – idén is két nagyszabású pályázattal támogatja a vak és gyengénlátó embereket.
2013-ban két, párhuzamosan futó pályázatot hirdetünk meg, amelynek nyertesei a munkához, tanuláshoz és a szabadidő hasznos eltöltéséhez nélkülözhetetlen segédeszközökben részesülnek.

Bővebben: Az Infoalap adományozási pályázatokat hirdet